Ruime privéparking: Parking’t Ven nr. 5 | Gratis depannage bed | Afbraak waterbed | Testkussen 3 dagen vrijblijvend uittesten | Award M line Beste Dealer

Over ons

SLAPEN ZONDER ZORGEN

UW BEDDENSPECIAALZAAK

GOEIEMORGEN

Bij ons kan je terecht voor alles wat met slapen te maken heeft: van hoofdkussen tot lattenbodem, van matras tot boxspring én een ruime keuze aan luxueus beddengoed aan een heel betaalbare prijs.

Bijna dagelijks kregen we van onze klanten te horen dat ze “door het bos de bomen niet meer zien”. Wij kozen voor een eenvoudig en eerlijk concept. Je kan bij ons terecht voor al je vragen over rug- en nekklachten, spierpijnen of andere lichamelijke klachtenHet is moeilijk te geloven dat het alweer tien jaar geleden is dat we begonnen zijn met het leveren van comfortabele, kwalitatieve bedden aan onze klanten.

We zijn er trots op dat we in de afgelopen tien jaar duizenden mensen hebben geholpen aan een goede nachtrust, zowel in Schoten als omstreken. We weten hoe belangrijk slaap is voor onze gezondheid en welzijn, en daarom hebben we ons altijd gericht op het bieden van de beste kwaliteit en service aan onze klanten.Zoals onze klanten weten doen we alles zelf, van advies bij een heerlijk kopje koffie tot levering/montage en het gratis meenemen van oude matrassen!

Onze beddenwinkel is de afgelopen jaren gegroeid tot een familiebedrijf en we zijn nu een bekende naam in de omgeving. We hebben ons assortiment uitgebreid en bieden nu niet alleen boxsprings, matrassen, kussens en andere slaapaccessoires, maar bieden ook kleur en interiuradvies tem alles op maat voor de klant!

Bovendien bieden we ook een uitstekende garantie op al onze producten en een professionele after-sales service om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.We willen graag al onze klanten bedanken voor hun steun en vertrouwen in ons bedrijf. We zullen ons blijven inzetten om de beste service te bieden en ervoor te zorgen dat onze klanten de beste nachtrust krijgen die ze verdienen.

Op naar de volgende 10 jaar van goede nachtrust en gelukkige klanten!

Allemaal steeds vrijblijvend welkom in onze winkel, waar uw nachtrust onze prioriteit is!

Met uitgeruste groeten,
Daniella, Serge & Samuel👋😊

 

Onze slaapwinkel te Schoten

ONS TEAM

PERSOONLIJK EN GEDREVEN

Serge - Daniela - Sam & Axelle 🙂

ONZE AWARD

BESTE MATRASSENDEALER VAN M LINE

ONZE MANIER VAN WERKEN

Webdesign by FRONTLETTER