Ruime privéparking: Parking’t Ven nr. 5 | Gratis depannage bed | Afbraak waterbed | Testkussen 3 dagen vrijblijvend uittesten | Award M line Beste Dealer

Velda

DE VELDA COLLECTIE BIJ GOEIEMORGEN

Een verhaal over veren

De matrassen van de Velda Classic collectie onderscheiden zich van anderen in hun soort door de unieke samenstelling van het interieur en afwerking van de hoes. Ze combineren één of meerdere pocketveerlagen met comfortlagen van superieure latex- of schuimkwaliteit. Deze matrassen zijn beschikbaar in drie hardheden: soft, medium en firm.

De basis hiervan bestaat uit 7 comfortzones en 3 draaddiktes. Elke Velda Classic matras beschikt over een unieke 7 comfortzone-kern met 375 veren per m². Hij is samengesteld uit veren met drie draaddiktes. Concreet betekent dit een nog betere ergonomische ondersteuning van uw lichaam én een hoger slaapcomfort.

Ontdek ook de Pulse latex: bovenop de unieke Classic 7 comfortzone-kern zorgen comfortlagen in revolutionaire Pulse latex of duurzaam polyurethaanschuim voor een unieke ervaring. Deze Pulse latex krijgt dankzij zijn microgolf productieprocédé een unieke celstructuur die van binnen naar buiten wordt opgebouwd. Dit resulteert in een uitzonderlijk slaapcomfort en een lange levensduur. Bovendien is dit het meest ecologische procédé op de arbeidsmarkt.

Kies voor optimale ondersteuning met de Grand Duc matrassen: deze krijgen extra lagen kleine Posturfil pocketveertjes bovenop de standaard Classic 7 zone pocketverenkern. Die kleine Posturfil pocketveertjes zitten in een elastisch, ventilerend membraan waardoor ze in alle richtingen met uw lichaam meebewegen.

Uw Velda Classic matras is beschikbaar in drie afwerkingen: Classic, Deluxe en Premium.

Velda Finesse

De Finesse doet zijn naam alle eer aan! Kijk, bewonder & verwonder. De Finesse luidt slaapcomfort generatie 5.0 in. De Finesse staat voor exceptioneel geraffineerd design & smart technology. Een streling voor het oog, een weldaad voor lichaam & geest. Een State of the Art design & well-feeling!

Bezoek onze winkel in Schoten
of bel ons op het nummer 03 644 84 99.

Webdesign by FRONTLETTER