Ruime privéparking: Parking’t Ven nr. 5 | Gratis depannage bed | Afbraak waterbed | Testkussen 3 dagen vrijblijvend uittesten | Award M line Beste Dealer

M Line

DE M LINE COLLECTIE BIJ GOEIEMORGEN

M line past bij een gezonde levensstijl

Ons dagelijks leven wordt steeds maar intensiever. Tijdens de week werken we hard, proberen ondertussen regelmatig te sporten en zijn in feite altijd druk in de weer. Deze intensieve manier van leven vraagt veel van ons lichaam. Ook willen we tegenwoordig steeds gezonder en vitaler door het leven gaan. Een goede nachtrust is daarvoor onontbeerlijk en vormt de basis van uw gezonde levensstijl.

Bij M line draait alles rond het hebben van een optimale nachtrust. Zowel de matrassen, hoofdkussens als algemene slaapsystemen zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt, de contouren van het lichaam nauwlettend worden gevolgd en het lichaam volledig kan ontspannen en herstellen.

Hier bovenop kan u tot 100 dagen proefslapen op een M line matras en krijgt u 10 jaar garantie. Deze matrassen hoeven ook niet te worden omgedraaid, wat het voor u nóg gemakkelijker maakt.

We nodigen u graag uit in onze showroom om deze reeks vrijblijvend te komen uittesten.

Bezoek onze winkel in Schoten
of bel ons op het nummer 03 644 84 99.

Webdesign by FRONTLETTER