Ruime privéparking: Parking’t Ven nr. 5 | Gratis depannage bed | Afbraak waterbed | Testkussen 3 dagen vrijblijvend uittesten | Award M line Beste Dealer

Revor

DE REVOR COLLECTIE BIJ GOEIEMORGEN

De Revor Anatomic pocketveermatrassen zijn onze best presterende matrassen op vlak van ergonomie en ligcomfort. Deze matrassen hebben vanbinnen een kern met anatomic pocketveren. Deze veren hebben een aangepaste zoneverdeling die de vorm van het menselijk lichaam volgt en werd ontwikkeld in samenwerking met kinesisten en orthopedisten.

Er zijn 2 versies, Aero en Kashmir: De Aero versie heeft door zijn 3D hoes verbeterde eigenschappen op vlak van ventilatie en vochtafvoer terwijl de Kashmir versie dan weer een luxe comfortgevoel biedt door de hoes met kasjmier wol.

pocketverenkern. Hierbij zorgt de afwisseling van hoge en lage veren voor een comfortabele en ergonomische nachtrust . Het eerste contact is zacht en aangenaam. Naarmate men dieper wegzakt ontstaat de juiste tegendruk als de lagere veren het lichaamsgewicht mee opvangen de Gelpulse afdeklaag in combinatie met de American Foat Foam geeft jou dat extra ligcomfort!
Vraag naar de Aero Anatomic 3000 Gelpulse, of indien u iets liever zachter wil liggen: de 1500 Gelpulse anatomic.

Bezoek onze winkel in Schoten
of bel ons op het nummer 03 644 84 99.

Webdesign by FRONTLETTER