Ruime privéparking: Parking’t Ven nr. 5 | Gratis depannage bed | Afbraak waterbed | Testkussen 3 dagen vrijblijvend uittesten | Award M line Beste Dealer

Boxsprings

DE COLLECTIE BOXSPRINGS BIJ GOEIEMORGEN

Wat is een boxspring?

Een boxspring is volledig opgevuld met pocket- of bonellveren en het frame bestaat uit een goede houtkwaliteit zodat uw boxspring het niet na twee jaar al begeeft. Op de boxspring wordt een pocketverenmatras geplaatst met minstens 7 comfortzones, evenveel als in de boxspring zelf.

Over het algemeen is een boxspring naar afmetingen toe vaak hoger dan een bed waardoor het in- en uitstappen veel eenvoudiger verloopt. 
De collectie boxsprings bij Goeiemorgen zijn beschikbaar in alle maten, zelfs voor een éénpersoonsbed. Naar hoofdborden toe hebben we een erg uitgebreide keuze, gaande van leer, textielleer of stof.

U hebt bij ons de mogelijkheid om uw boxspring volledig zelf samen te stellen.
Bezoek onze winkel of contacteer ons voor meer informatie.

MLine Superior, onze best verkochte boxspring

Lange tijd bepaalde de hoogte van een boxspring de mate van comfort. De M line Superior bewijst dat een slank design volledig topcomfort kan bieden. Door de toepassing van een revolutionair frame met mini pocketveren is de hoogte teruggebracht tot slechts de helft van een gewone boxspring. Maar de Superior onderscheidt zich niet alleen door het ranke en slanke design, maar ook door een superieure ondersteuning. Naast de ergonomische schouderzone is de Superior namelijk ook nog voorzien van geprofileerd visco-elastisch schuim. Hierdoor beweegt de boxspring progressief mee met de schouderzone van uw matras, wat zorgt voor een ultieme ondersteuning van uw lichaam. Als u kiest voor de Superior, kiest u voor comfort 2.0.

ONZE MERKEN

Bezoek onze winkel in Schoten
of bel ons op het nummer 03 644 84 99.

Webdesign by FRONTLETTER