Ruime privéparking: Parking’t Ven nr. 5 | Gratis depannage bed | Afbraak waterbed | Testkussen 3 dagen vrijblijvend uittesten | Award Mline Beste Dealer

Van Cadsand

DE VAN CADSAND COLLECTIE BIJ GOEIEMORGEN

Technologisch hoogstaand

De wereld om ons heen verandert constant: tegenwoordig wordt alles beïnvloed door snelle technologische ontwikkelingen. Ons bed en onze nachtrust is hierop de uitzondering, nochtans brengen we 30% van ons leven hierin door.
Daarom ontwikkelde Van Cadsand Sleepradar® een innovatieve device die in uw matras wordt geïntegreerd. Deze werkt geheel autonoom, analyseert contactloos uw slaap én geeft u tips over hoe die kan worden verbeterd door kleine aanpassingen in uw matras of manier van leven. Op die manier haalt u het maximale uit uw nachtrust en voelt u zich fitter dan ooit!

De Sleepradar in de matras voert gedurende uw volledige nachtrust metingen uit en gaat die gegevens vervolgens analyseren. Via de bijhorende app die u op uw smartphone of tablet kunt installeren krijgt u vervolgens aanbevelingen om concrete aanpassingen aan uw leef- en slaapgedrag uit te voeren. Zelfs aanpassing aan de matras zelf kunt u op die manier waarnemen en eenvoudig uitvoeren door het gebruik van de flexibele toplaag. Ook is het systeem in staat om andere apparaten zoals een thermostaat, verlichting,… aan te sturen en op die manier een prettige slaapomgeving te creëren. Alles is eenvoudig af te lezen en in te stellen via deze app, dit op uw Apple Watch, smartphone, tablet of computer. Het resultaat? U slaapt beter, functioneert beter en haalt hierdoor meer uit uw dag. Kortom, een boost voor de kwaliteit van uw leven!

Ontdek nu de smartphone app van Van Cadsand: makkelijk in gebruik en lekker lui!

De opbouw bestaat uit verscheidene materialen zoals latex en traagschuim die elk voor toegevoegde waarde zorgen. Zo ontstaat een kwalitatief hoogwaardige matras die zorgt voor een optimaal slaapcomfort. 

 

Bezoek onze winkel in Schoten
of bel ons op het nummer 03 644 84 99.

Webdesign by FRONTLETTER