ONZE MATRASSEN

Matrassen - onze merken:

M Line

Mline past bij een gezonde levensstijl.

Het dagelijks leven wordt steeds intensiever.We werken hard, sporten regelmatig, door de week en in het weekend. Deze intensieve levensstijl vraagt veel van ons lichaam. Daarnaast willen we steeds gezonder en vitaler door het leven gaan. Een goede nachtrust kan een uitstekende bijdrage leveren aan een gezonde vitale manier van leven.

Bij Mline draait alles om de optimale nachtrust. Mline matrassen, Mline kussens en Mline slaapsystemen zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt, de contouren van het lichaam nauwlettend worden gevolgd, het lichaam volledig ontspant en goed herstelt.

Daarenboven kan u 100 dagen proefslapen op een Mline matras en hebt u 10 jaar garantie. Om het nog makkelijker voor u te maken, hoeft u het matras niet meer om te draaien.

We nodigen u vrijblijvend uit in onze showroom om onze reeks vrijblijvend uit te testen.

Velda

Een verhaal van veren. De matrassen van de Velda matrassen Classic collectie onderscheiden zich door de samenstelling van hun interieur en de afwerking van hun hoes. Ze combineren één of meerdere pocketverenlagen met comfortlagen van superieure latex of schuimkwaliteit. De matrassen zijn beschikbaar in drie hardheden: soft, medium of firm.

De basis: 7 comfortzones, drie draaddiktes.

Als basis heeft iedere Velda Classic matras een unieke zeven comfortzonen kern met 375 veren per m². Hij is samengesteld uit veren met drie draaddiktes. Voor u betekent dit een nog betere ergonomische ondersteuning van uw lichaam en een hoger slaapcomfort.

Pulse latex: Bovenop de unieke Classic zeven comfortzone kern zorgen comforlagen in revolutionaire Pulse latex of duurzaam polyurethaan schuim voor een unieke ervaring.

Pulse latex krijgt dankzij zijn microgolf productieprocédé een unieke celstructuur die van binnen naar buiten word opgebouwd. Dit resulteert in een uitzonderlijk slaapcomfort en een lange levensduur.

Bovendien is dit het meest ecologische procédé op de arbeidsmarkt.

Optimale ondersteuning:

De Grand Duc matrassen krijgen extra lagen kleine Posturfil pocketveertjes bovenop de standaard Classic zeven zone pocketverenkern. Deze kleine Posturfil pocketveertjes zitten in een elastisch, ventilerend membraan waardoor ze in alle richtingen met uw lichaam meebewegen.

Uw Velda Classic matras is beschikbaar in drie afwerkingen: Classic - Deluxe - Premium.

Gelfresh pocket Velda

Gelfresh pochet is een ondersteuningslaag opgebouwd uit diverse materialen. Een toplaag in zacht uiterst ademend Gelfresh “blue” en een flexibele ondersteuningslaag in latex met een natuurlijke basis, geproduceerd met respect voor de natuur.

De lavendelblauwe Gelfresh “blue” ademt frisheid en is perfect ventilerend, Gelfresh “blue” is niet warmtegevoelig en uiterst duurzaam, dé ideale afdeklaag voor de uiterst veerkrachtige microgolf latex onderlaag.

De soft versie presenteert een extra Gelfresh Magenta toplaag voor een ongekende aanpassing aan ieders lichaam.

Van Cadsand

De wereld om ons heen verandert: alles wordt beïnvloed door snelle technologische ontwikkelingen. Behalve bij ons bed, waar we dertig procent van ons leven in doorbrengen! Daarom ontwikkelde Van Cadsand Sleepradar®: een innovatieve device die in uw matras wordt geïntegreerd. En geheel contactloos uw slaap analyseert en tips geeft hoe die te verbeteren. Door aanpassingen in uw matras of in uw leefwijze. Zo haalt u het maximale uit uw nachtrust en voelt u zich fitter dan ooit!

De Sleepradar in de matras doet metingen gedurende de nacht en gaat die gegevens analyseren. Via een app krijgt u aanbevelingen voor concrete aanpassingen aan uw leef- en slaapgedrag. Of aanpassing aan de matras zelf. Dat laatste is heel eenvoudig door een flexibele toplaag. Ook kan het systeem andere apparaten, zoals thermostaat en verlichting aansturen en zo een prettige slaapomgeving creëren. Alles is af te lezen en in te stellen via de app, Apple Watch, tablet of computer. Het resultaat? U slaapt beter, functioneert beter en haalt daardoor meer uit uw dag. Kortom, een boost voor uw kwaliteit van leven!

Het eerste contact met het matras is zeer aangenaam en zacht voor u huid, het matras vormt prettig rond uw lichaam, vult u lage rug, taille en knieholte comfortable op en geeft uw schouder, heup en benen ruimte, Het matras voelt passend en laat u ontspannen bewegen.

De matras wordt opgebouwd uit diverse materialen, zoals latex en traagschuim, die elk voor toegevoegde waarde in de matras zorgen. Zo ontstaat een kwalitatief hoogwaardige matras, die zorgt voor optimaal slaapcomfort.

Latex matrassen

Latex matraskernen worden geproduceerd volgens het klassieke vulkanisatie-procédé. Hierbij wordt de mix van natuurlijke en synthetische latex, na vermenging met lucht, in een stalen vorm gegoten. Dit mengsel wordt verwarmd tot 80°C voor vulkanisatie van het latex-mengsel tot een vormvaste latex kern.

Soepel en duurzaam en blijvend elastisch.
Uw latex matras is beschikbaar in twee afwerkingen: wol of anti-allergisch.

Koudschuim of HR schuim

Koudschuim matras is een polyurethaanschuim, heeft van nature een open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ventileert en vocht goed opneemt.

Door deze open celstructuur voelt een matras van koudschuim niet warm aan. Kuilvorming komt niet voor bij koudschuim. Het materiaal heeft een hoog comfort en lange levensduur.